Logement im B&B-Fernsehprogramm

20131029_131332In de herfst van 2013 zijn er opnames gemaakt van ons Logement voor het programma Bed & Breakfast van omroep Max.

Deze opnames zijn uitgezonden op vrijdag 28 februari 2014 om 21.30 op Nederland 1.

Een zéér verrassende uitzending door onze exclusieve accommodatie, onze prachtige ligging aan de Maas en de uitgebreide mogelijkheden om in de omgeving op ontdekkingstocht te gaan.

Ook de onderlinge cohesie van het deelnemende groepje B&B-houders heeft ervoor gezorgd dat het een zeer geslaagde aflevering is geworden.

In het geval u de uitzending hebt gemist kunt u het programma hier alsnog bekijken op uitzendinggemist.nl.

Klik hier om de foto’s te bekijken die we tijdens de opnamen hebben gemaakt.

Nieuwe website

Nieuwe-site01

Dynamische website met diverse slideshows op de achtergrond.

 

Vlak na de uitzending van het programma Bed & Breakfast van omroep Max op vrijdag 28 februari – waarin we één van de drie hoofdrollen vertolkten – hebben we deze nieuwe website gelanceerd.

Het levendig karakter van ons Logement wordt niet alleen bepaald door de Maas die voorbij stroomt, maar ook door tal van interessante, aantrekkelijke bezienswaardigheden in de omgeving.

De nieuwe website weerspiegelt deze dynamiek door een hoge mate van interactie – de inhoud wordt door ons voortdurend aangevuld met nieuws, actualiteiten, foto’s, video’s, interactieve Google Maps, enzovoort.

Nieuwe-site02

Interactieve Google Maps met bezienswaardigheden in de omgeving én met de ingebouwde routeplanning.
De kaart is ook interactief op tablets of smartphones.